Bijeenkomst Kenniskring HR Zorg

Beschrijving

In 2019 geven we invulling aan het jaarthema 'Kenmerken van succesvol HR'. Iedereen wil immers succesvol zijn! Je kunt als organisatie of als afdeling succesvol zijn, maar tijdens onze eerste bijeenkomst willen we aandacht besteden aan wanneer jij succesvol bent in je functie. Jouw expertise in het HR-vak is ongetwijfeld prima in orde, maar ben je ook in staat om dit overtuigend over de bühne te brengen naar bijvoorbeeld een OR of een raad van bestuur? Overtuigen en beïnvloeden, wat heeft dat met houding, stem en zelfverzekerdheid te maken? 

Friso de Boer, ervaren stemcoach en trainer, zal dit op deels theoretisch en deels interactieve eigen wijze met ons onderzoeken. Kortom, geen middag waarin je trucs nabootst van een ander, maar een middag met tips waarbij je vooral 100% jezelf kunt blijven.

We zien jullie graag op dinsdag 26 maart tussen 13:00 uur en 17:00 uur op een inspirerende locatie, een voormalig Capucijnenklooster genaamd De Beukenhof. De inloop met broodjes is van 12:30u -13:00 uur.

Datum en tijd

  • 26 maart 2019 van 12:30 - 17:00 uur (verlopen)

Locatie

De Beukenhof
Capucijnenstraat 46
5074 PJ Biezenmortel

Deelnemers

Deelnemers Kenniskring HR Zorg en eventuele introducés.

Kosten

Voor deelnemers aan de Kenniskring HR Zorg zijn er geen kosten voor deze bijeenkomst. De kosten voor introducés bedragen €80,-

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht