Masterclass 'Inzetbaarheid als service'

Beschrijving

Herman Evers neemt je mee in een nieuwe zienswijze rondom eigenaarschap van inzetbaarheid: 

“Wij zien werken als een organiseer- en leerproces, maar we zien werknemers vooral ook als leveranciers van waardevolle inzetbare mogelijkheden. Wij zijn daarbij geïnspireerd door Thomas Rau, architect en duurzaamheidsondernemer. Hij wil niet dat de klant eigenaar wordt van de producten, zoals lampen, maar wenst hij te betalen voor de service, het licht. De leverancier blijft de eigenaar van het product en zorgt ervoor dat het altijd werkt. In een organisatie kun je dit vertalen naar de vraag: hoe betaalt een werkgever voor service en wordt hij geen ‘eigenaar’ van de werknemer?”

In deze masterclass:

  • vertelt Herman Evers hoe hij deze visie heeft vertaald naar de inzetbaarheid van medewerkers.
  • licht hij toe waarom hij werken niet alleen ziet als organiseer- en leerproces, maar werkenden vooral ook ziet als leveranciers van hun inzetbare kwaliteiten, zoals kennis, vaardigheden, talent en karakter. 
  • leer je in 6 stappen hoe de werknemer eerst zelf kan nadenken over zijn inzetbaarheidsvraagstuk en over de vraag in hoeverre zijn activiteiten bij verminderde inzetbaarheid ook waarde toevoegen voor de klant. 

Datum en tijd

  • 14 november 2019 van 09:30 - 13:00 uur (verlopen)

Locatie

Zalenverhuur Nieuwegein
Fultonbaan 80
3439 NE Nieuwegein

Deelnemers

Iedereen die zich beleidsmatig en inhoudelijk bezighoudt met personeel, arbeidsovereenkomsten, verzuim en inzetbaarheid, zoals bestuurders, HR, P&O en OR. Voorwaarde is dat uw organisatie activiteitenpakket 4 afneemt.

Kosten

Deze masterclass is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht