Online inspiratiecollege ‘Inzetbaarheid als service’

Beschrijving

Dit online inspiratiecollege gaat over het eigenaarschap van inzetbaarheid, een thema waar veel organisatie mee bezig zijn.

Herman Evers: “Wij zien werken als een organiseer- en leerproces, maar we zien werknemers vooral ook als leveranciers van waardevolle inzetbare mogelijkheden. Wij zijn daarbij geïnspireerd door Thomas Rau, architect en duurzaamheidsondernemer. Hij wil niet dat de klant eigenaar wordt van de producten, zoals lampen, maar wenst hij te betalen voor de service, het licht. De leverancier blijft de eigenaar van het product en zorgt ervoor dat het altijd werkt. In een organisatie kun je dit vertalen naar de vraag: hoe betaalt een werkgever voor service en wordt hij geen ‘eigenaar’ van de werknemer?”

In dit online inspiratiecollege licht Herman Evers toe waarom hij werken niet alleen ziet als een organiseer- en leerproces, maar vooral ook werkenden ziet als leveranciers van hun inzetbare kwaliteiten, zoals kennis, vaardigheden, talent en karakter. 

Aanmelden

Na aanmelding ontvangt u een link om u te registreren voor het online college. U kunt zich ook aanmelden als het tijdstip van dit college niet schikt. U ontvangt de opnames van het college per e-mail.  Het stellen van vragen aan Herman Evers is in dat geval niet mogelijk.

Datum en tijd

  • 19 september 2019 van 09:00 - 10:00 uur

Locatie

online

Deelnemers

Iedereen die zich bezighoudt met personeel, arbeidsovereenkomsten, verzuim en inzetbaarheid, zoals bestuurders, HR, P&O, OR, arbeidsdeskundigen, casemanagers en teamleiders.

Kosten

Geen.