‘Denk groot en handel klein’ - vervolg op de workshop 'Veranderversneller’

Beschrijving

Op dinsdag 6 februari geven we een vervolg aan de Workshop ‘Veranderversneller Duurzame Inzetbaarheid’ van 24 oktober 2017.

Hiermee willen we diegenen die deel namen op 24 oktober 2017, ‘de inmiddels half-gevorderden’, de gelegenheid bieden om een verdiepingsslag te maken op hun concept-veranderverhaal tot nu toe. Tegelijkertijd willen we allen die er eerder niet bij konden zijn, ‘de beginners’, de mogelijkheid bieden om aan te sluiten en voor hun organisatie een stevig begin te maken met het ‘Veranderverhaal Duurzame Inzetbaarheid’.

We zullen in het programma met deze twee groepen separaat aan de slag gaan en soms ook bewust met elkaar laten werken. 

Wat en Hoe

Waar de vorige keer het ‘waartoe’ en het ‘waarom’ veel nadruk kregen, gaan we in de deze vervolgsessie vooral dieper in op de ‘Wat-vraag’ en de ‘Hoe-vraag’. We geven daarbij in de ochtend aandacht aan presentatie van de veranderverhalen tot nu toe. We zoomen in op de veranderstrategie en veranderinterventies en geven advies en feedback. In de middag  leren we u hoe met ‘kleine initiatieven’ en ‘experimenten’ de betrokkenheid in de organisatie bij Duurzame Inzetbaarheid succesvol kan worden vergroot.

Programma

Vanaf 9.00 uur - inloop met koffie/thee

9.30 tot 17.00 uur - bijeenkomst met lunch rond het middaguur

17.00 uur - afsluitende borrel 

Vragen?

De dag wordt begeleid door Anderz Organiseren. Hebt u vragen? Neem dan contact op met Willy Verkuijlen, info@anderzorganiseren.com, tel. 06-43276100 of Cher ten Have, c.tenhave@tenhaveenpartners.nl, tel. 06-25015420. 

Datum en tijd

  • 6 februari 2018 van 09:30 - 17:00 uur (verlopen)

Deelnemers

Deze bijeenkomst is voor alle interne projectleiders van ‘Wendbaar aan het Werk’.

Kosten

Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.