Kennisnetwerk Toekomst in Opleiden: ‘The 5 Moments of Need’

Beschrijving

Een netwerk kan veel voor u betekenen. Samen met collega's uit het vak bedenkt u makkelijker nieuwe oplossingen. Twee keer per jaar organiseert Transvorm een Brabantbrede bijeenkomst, steeds gericht op een specifiek HRD-thema. De data van samenkomst in 2018 zijn 26 februari en 2 oktober 2018. Deze bijeenkomsten hebben elk een eigen thema en zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen.

De bijeenkomst op 26 februari staat in het teken van leren op de werkplek. Dat is altijd belangrijk geweest, maar het belang lijkt toegenomen. Kun je werkplek-leren vormgeven? Wat als de prestatie die men moet leveren het doel is en het leren deze prestatie moet versterken? Hoe kun je dan het leren in de praktijk het beste vorm geven? 

Ondersteuning in de praktijk

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Peter van Overbruggen van Ambient Learning & Development u  over de methode “The 5 Moments of Need”. Rode draad hierbij is de zogenaamde "Performance Support" (ondersteuning in de praktijk, ervoor en erna), gecombineerd met formele leeractiviteiten. Peter ontdekte tijdens het volgen van "The 5 moments of Need Designer Certificate Program" hoe het leren beter, duurzamer en meer agile kan worden toegepast en, hoe mensen hun werk beter kunnen doen, nu en in de toekomst. Hij voerde bij de Vitalis Zorggroep zijn praktijkopdracht uit en vertelt hoe het ontwerpproces  is verlopen.

Datum en tijd

  • 26 februari 2018 van 09:30 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Deelnemers aan de kennisnetwerken Toekomst in Opleiden en overige HRD-professionals

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD.