BrabantZorg.Net vernieuwd: workshop invoer vacatures

Beschrijving

Transvorm werkte afgelopen tijd aan de vernieuwing van BrabantZorg.Net. Nu is het bijna zover: de vernieuwde website gaat binnenkort online. BrabantZorg.Net is gebruiksvriendelijker ontworpen en dus makkelijker in gebruik, op alle apparaten. Omdat de ontwerpprincipes van Google gebruikt zijn, wordt uw vacature nog sneller gevonden via Google.

Hoe werkt het invoeren van vacatures?

De invoer van vacatures op de nieuwe website BrabantZorg.Net lijkt vanzelfsprekend. Komt u er toch niet helemaal uit? Er is een gebruiksaanwijzing (pdf) beschikbaar en u kunt hier de instructievideo’s bekijken voor vacatures en templates

Krijgt u liever persoonlijk uitleg over de nieuwe website? Volg dan deze workshop. Tijdens de workshop bekijken we de nieuwe BrabantZorg.Net. We bespreken de nieuwe vorm en inhoud en gaan dieper in op het invoeren van vacatures. We leggen uit hoe vacatures worden aangemaakt, ook op basis van een template/sjabloon. Daarmee hoeft u vaak terugkerende inhoud niet iedere keer opnieuw in te voeren.

Neem laptop of tablet mee

Na de introductie gaat u op uw eigen laptop of tablet aan de slag. U maakt proefvacatures aan voor uw organisatie en bespreekt die met het team van BrabantZorg.Net.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan tot 1 april.

Datum en tijd

  • 5 april 2018 van 14:00 - 15:30 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Beheerders en HR-managers die verantwoordelijk zijn voor vacature-invoer op BrabantZorg.Net.

Kosten

Deze training is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1: Werving. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.