Transvorm Actueel: SectorplanPlus 2e tijdvak

Beschrijving

Als vervolg op het succesvol verlopen 1e tijdvak is op 1 mei 2018 het 2e tijdvak van SectorplanPlus gestart. De aanvraagperiode loopt tot medio juni 2018. Aanvragen worden niet gehonoreerd op volgorde van binnenkomst.

Zoals bekend heeft het SectorplanPlus tot doel de instroom richting Zorg en Welzijn te verhogen en huidige medewerkers binnen de sector te behouden. Het biedt volop kansen en mogelijkheden om nieuwe mensen binnen uw organisatie op te leiden (bijvoorbeeld via BBL) en nieuwe en huidige medewerkers zichzelf te laten ontwikkelen (binnen kaders). De basis van het SectorplanPlus is het opleidingsplan van uw organisatie. Dit plan moet echter wel afgestemd zijn op een gezamenlijk regionaal actieplan.

Programma

Tijdens deze editie van Transvorm Actueel is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen over het 2e tijdvak van SectorplanPlus. Ook komen de belangrijkste verschillen tussen het 1e en 2e tijdvak aan bod.

Datum en tijd

  • 16 mei 2018 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Deelnemers HR-managers en -adviseurs, opleidings- en beleidsadviseurs. Neemt u een collega mee? Vul dan één aanmeldformulier per persoon in.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.