Workshop 'Het verhaal achter de cijfers'

Beschrijving

Deze workshop is een verdieping van de workshop 'Interpretatie verzuimcijfers'. Deze sessie gaat in op wat de verzuimcijfers nu eigenlijk zeggen. We onderzoeken de verschillen tussen verzuimcijfers, we bespreken de verschillen en de interventies die organisaties hebben gedaan om de resultaten te verbeteren.  

Onze ervaring leert dat de deelnemers met nieuwe inzichten en praktische tips aan de slag kunnen. Dit leidt tot een hogere inzetbaarheid. In de workshop is veel gelegenheid om kennis te delen en van elkaar te leren. 

Opmerking: deelnemers moeten hun eigen Viewer meenemen. Hiermee kunnen de de verzuimcijfers worden vergeleken met andere deelnemers. Indien een deelnemer geen Viewer heeft, produceert Vernet deze eenmalig. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Over de spreker

Marieke Schurink is arbeids-, en organisatiesocioloog en directeur en eigenaar van Vernet. Mensen en organisaties verbinden is haar specialisme. Dit doet ze door mensen creatief en out of te box te laten denken, te faciliteren en te inspireren. Ze heeft veel kennis over verzuim en inzetbaarheid en is expert op het gebied van data en alalyse inzake verzuim en inzetbaarheid. Schurink spart regelmatig met klanten op strategisch niveau.

Datum en tijd

  • 12 juni 2018 van 09:30 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

De workshop is bedoeld voor functionarissen die zich in hun dagelijks werk bezighouden met het terugdringen van verzuim. Deelnemers moeten weten hoe verzuimcijfers tot stand komen. Niveau II: middengroep

Kosten

Deze workshop is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.