Transvorm Actueel: Associate degree, nieuw opleidingsniveau

Beschrijving

De Associate degree is een nieuwe graad in het hoger beroepsonderwijs. Het betreft een tweejarige opleiding op niveau 5 die het gat dicht tussen mbo en hbo-bachelor. Komend studiejaar starten twee Associate degree-zorgopleidingen: Zorg en Technologie (Fontys) en Health & Social Work (Avans). Wilt u meer weten over het nieuwe opleidingsniveau, nader kennismaken met de nieuwe Associate degree-zorgopleidingen, weten waartoe ze opleiden en wat de introductie ervan betekent voor uw organisatie? Kom dan naar de Transvorm Actueel op 20 juni. 

Programma

  • Introductie: wat is een Associate degree-opleiding? Wat betekent het nieuwe opleidingsniveau? Wat betekent een Associate degree voor een zorgorganisatie?
  • Toelichting opleiding Zorg en Technologie (Fontys).
  • Toelichting opleiding Health & Social Work (Avans).
  • Interactieve verdieping in de Associate degrees waarbij ruimte is voor gesprek en het stellen van vragen.

Sprekers

Fontys: Pieter van Gorkom en Marc van Bakel (kerndocenten Associate degree-opleiding Zorg en Technologie).

Avans: Karina Visscher (directeur Avans Academie Associate degrees Den Bosch), Angelie Broeren – van der Spank (kerndocent Associate degree Health & Social Work).

Datum en tijd

  • 20 juni 2018 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

HR-managers, HR-adviseurs, opleiders, medewerkers P&O en beleidsmedewerkers en overige geïnteresseerden van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.