Inspiratiesessie: Rendement van opleiden

Beschrijving

In deze inspiratiesessie werkt Jeannot van Mierlo met de deelnemers aan de meerwaarde van rendement van opleiden & ontwikkelen en hoe dit te organiseren in de organisatie.

Waarom willen we meetbaarheid, wat voegt het toe? Wat levert het op en wie levert het wat op? De medewerkers, de teams, de organisatie, de cliënt? Nadat de deelnemer antwoorden heeft op deze vragen, volgt de verdieping. We onderzoeken de spanning tussen meten en ontwikkelen en proberen rendement (anders) te specificeren. Vervolgens bekijken we instrumenten en methoden om het rendement van opleiden in de organisatie beoordelen. De uitkomsten van de dag vertalen we in een basis-actieplan. 

Wat je niet krijgt is hoe je exacte kengetallen realiseert. Wat je ook  niet krijgt is een 100% nauwkeurigheid in ‘meten en toepassen van “meetinstrumenten’. Wel ontwikkel je een basisplan om rendement van opleiden te organiseren in jouw organisatie

Datum en tijd

  • 11 september 2018 van 09:00 - 16:30 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Deze sessie is geschikt voor HRM en HRD professionals. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

Kosten

De inspiratiesessie is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 75 euro in rekening.