Transvorm Actueel 24 oktober: Beter werven in zorg en welzijn

Beschrijving

De arbeidsmarkt voor zorg en welzijn is turbulent en ook de manieren waarop u kunt werven veranderen continu. Tijdens deze Transvorm Actueel staan we stil bij beter werven op de korte en lange termijn. Het is een ochtend met veel inspirerende voorbeelden. U gaat naar huis met een blauwdruk voor een verbeterplan.

Programma

De essentie van beter werven

Wat is de essentie van goed werven binnen de zorg? Hoe zorgt u voor goede werving op de korte en middellange termijn en relatiemanagement (employee relationship management) en werkgeversimago (employer branding) op de (middel)lange termijn?

Beter werven op korte en (middel)lange termijn

Op basis van onder meer de resultaten van het onderzoek 'Stand van Werven binnen de zorg' kijken we op welke wijze u uw werving kunt optimaliseren op de korte termijn. U brengt voor uw eigen organisatie de prioriteiten in kaart. Vervolgens onderzoeken we uw werving op de middellange en lange termijn.

Verbeterplan

U gaat naar huis met een blauwdruk voor een verbeterplan op de korte en (middel)lange termijn.

Leergang

Na het interactieve deel inventariseren we de behoefte aan een leergang en de inhoud daarvan.

Over Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij adviseert, begeleidt en helpt werkgevers en opereert hierbij op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Datum en tijd

  • 24 oktober 2018 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Natuurmuseum Brabant
Spoorlaan 434
5038 CH Tilburg

Deelnemers

Adviseurs en managers HR en adviseurs op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.