Theatershow 'Hart van de Zorg' in Oisterwijk

Beschrijving

In de theatershow "Hart van de zorg" neemt Ralph Kolen je op interactieve en humoristische wijze mee in hoe jij regie kunt pakken in je eigen ontwikkeling. Hoe verander je zo mee dat je in balans blijft? Hoe kom je van het gevoel allemaal nieuwe dingen te moeten naar ont-moeten? Om de mensen waar je het allemaal voor doet, maar vooral jezelf weer te ontmoeten en weer te handelen vanuit je eigen intrinsieke motivatie.

Een frisse kijk

Waarom ben jij ook alweer in de zorg gaan werken? Heb je het gevoel dat je het daar nog steeds voor doet? De show van Ralph Kolen bedankt je niet alleen voor al je harde werken. Hij geeft je ook handvatten om de dag van morgen de plek in de zorg te vinden waar jij je talenten optimaal kunt benutten. De theatershow brengt je:

  • een frisse kijk op werken in de zorg en hoe je hierin kunt mee veranderen
  • inzicht in hoe je jouw talenten kunt verkennen en benutten
  • handvatten voor het nemen én houden van regie in je loopbaan
  • en natuurlijk een gezellig uurtje waarbij je op een andere manier met dit thema bezig kunt zijn.

Na afloop trakteren we je op koffie, thee en iets lekkers zodat je kunt napraten met al je Brabantse zorgcollega’s. Hoe gezellig is dat!

Datum en tijd

  • 19 november 2018 van 19:30 - 21:00 uur (verlopen)

Locatie

Tilliander Cultuurcentrum
Spoorlaan 82c
5061 HD Oisterwijk

Deelnemers

Medewerkers van organisaties in zorg en welzijn die bij Transvorm zijn aangesloten: https://transvorm.org/aangesloten-organisaties

Kosten

Geen