Themabijeenkomst casemanagers verzuim: 'Ongrijpbaar verzuim'

Beschrijving

Als casemanager heb je soms te maken met casussen waarop je geen grip krijgt. Waarbij je je steeds weer afvraagt hoe je het verzuim kunt beïnvloeden. Casussen die je bezig blijven houden en waarbij je de hete adem van de Wet verbetering poortwachter in je nek voelt. Hoe krijg je hierop meer grip?

Programma

Op 26 november organiseert Transvorm een themabijeenkomst ‘Ongrijpbaar verzuim’. De middag wordt geleid door Wouter Karsten, adviseur arbeid en gezondheid en arbeidsdeskundige bij Ergatis. Tijdens de bijeenkomst besteedt hij onder meer aandacht aan de volgende vragen: Wat is de rol van de bedrijfsarts versus de rol van Ergatis? Hoe herken je of een urenbeperking of GDBM terecht is gesteld en welke randvoorwaarden gelden? Wat zijn de voorwaarden voor een (vervroegde) WIA? Hoe herken je re-integratie-blokkerende beperkingen? Hoe ziet een arbeidsdeskundige beoordeling eruit? Wouter Karsten houdt van een levendige presentatie. Heeft u een casus waarbij u met de handen in het haar zit? Neem deze dan zeker mee.

Netwerken

Naast het informatieve gedeelte is er voldoende ruimte om met elkaar te netwerken, in gesprek te gaan met vakgenoten en te sparren: hoe pakken zij dit soort casussen aan?

Datum en tijd

  • 26 november 2018 van 13:30 - 16:30 uur (verlopen)

Locatie

Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Casemanagers verzuim en schadelastbeheersing en P&O-adviseurs die betrokken zijn bij dit thema van organisaties die activiteitenpakket 4 afnemen.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.