Masterclass 'Performance management'

Beschrijving

Tijdens deze masterclass leert Jan Tjerk Boonstra de deelnemers moderne vormen en technieken die de prestaties van medewerkers positief beinvloeden, zoals: zelfregie, empowerment, werkklimaat, gedeeld leiderschap, effectieve teams, high performance-culturen, talentmanagement, beoordelen en belonen.

Na deelname weten deelnemers:

  • een relatie te leggen tussen manieren van organiseren en de bijbehorende manieren om prestaties positief te beïnvloeden,
  • verschillende taken en verantwoordelijkheden van medewerkers, leidinggevenden en teams/teamleden te onderscheiden binnen een moderne HR-cyclus,
  • moderne tools en applicaties in te zetten gericht op plannen, beoordelen, belonen en continu leren en evalueren (zoals o.a.: 360-graden feedback en continu-feedback, en beoordelen zonder gebruik te maken van beoordelingsschalen),
  • een diagnose te maken van performance management in de eigen organisatie. Waar en hoe zijn verbeteringen mogelijk? 
  • hoe de moderne prestatieinstrumenten worden ingezet bij andere (typen) organisatie, aan de hand van concrete voorbeelden.

Over de spreker

Jan Tjerk Boonstra is Principal consultant en propositiemanager Strategisch HRM bij de Human Capital Group, een van de grootste HRM adviesorganisaties in Nederland. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring als HRM-adviseur. Zijn ervaring betreft met name het ontwikkelen en implementeren van HRM-strategie, HR-professionalisering en talent- en performancemanagement. 

Hij hield onlangs meerdere interviews over de (on)zin van het jaarlijkse beoordelingsgesprek:

Datum en tijd

  • 28 mei 2019 van 09:00 - 17:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

HRM-professionals. projectleiders SPP en overige geïnteresseerden van bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 3. Bij grote interesse wordt een maximum aantal deelnemers per organisatie gehanteerd.

Kosten

Deze training is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht