Beter (digitaal) werven in zorg en welzijn - 4: de recruitmentwebsite

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van (digitaal) werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Transvorm Actueel over anders (digitaal) werven afgelopen najaar kon dan ook rekenen op een grote opkomst. Daarom krijgt het onderwerp een vervolg met vijf lezingen over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn.  

De lezingen gaan in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen. Ze vinden tussen nu en begin april plaats op woensdagen van 14.00 tot 16.00 uur.

13 maart: de recruitmentwebsite

De vierde lezing heeft als onderwerp de recruitmentwebsite en gaat over

  • het maken van een inhoudelijk goede website,
  • conversie 
  • het ontwikkelen van een contentstrategie (inclusief social media).

Volgende lezing

In de komende weken volgt er nog één lezing: 

3 april: Een wervingsplan schrijven - Over ken- en stuurgetallen, de ontwikkeling van een organisatie- naar een wervingsstrategie en over het schrijven van een wervingsplan

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment-technologie. Hij richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op.

Datum en tijd

  • 13 maart 2019 van 14:00 - 16:00 uur (verlopen)

Locatie

Nieuwe Koninklijke Harmonie
Stationsstraat 26 5038
5038 ED Tilburg

Deelnemers

Adviseurs en managers HR en adviseurs op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht