Beter (digitaal) werven in zorg en welzijn - 2: Social media en ambassadeurs

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van (digitaal) werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Transvorm Actueel over anders (digitaal) werven afgelopen najaar kon dan ook rekenen op een grote opkomst. Daarom krijgt het onderwerp een vervolg met vijf lezingen over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn.  

De lezingen gaan in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen. Ze vinden tussen nu en begin april plaats op woensdagen van 14.00 tot 16.00 uur.

13 februari: Social media en ambassadeurs

De tweede lezing heeft als onderwerp Social media en ambassadeurs en gaat over social media in de zorg, werven via Facebook, LinkedIn, Instagram en WhatsApp en ambassadeurschap van medewerkers.

Volgende lezingen

In de komende weken volgen nog lezingen over: 

27 februari: Werkgeversimago - Over werkgeverspositionering en bouwen aan een sterk werkgeversmerk

13 maart: Recruitmentwebsite - Over het maken van een inhoudelijk goede website, conversie en een contentstrategie (inclusief social media)

3 april: Een wervingsplan schrijven - Over ken- en stuurgetallen, de ontwikkeling van een organisatie- naar een wervingsstrategie en over het schrijven van een wervingsplan

Spreker

Inge Beckers is ondernemer, adviseur, trainer en coauteur van het boek HR & Social Media. Ze werkte onder andere voor NS, Hogeschool Utrecht, Belastingdienst, ZLTO en ABN Amro aan het vergroten van de bekendheid van het (werkgevers)merk en werknemerstevredenheid. (13 en 27 februari)

Datum en tijd

  • 13 februari 2019 van 14:00 - 16:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Adviseurs en managers HR en adviseurs op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht