Transvorm Actueel: Digivaardig in de zorg

Beschrijving

Tijdens deze Transvorm Actueel wordt jouw kennis rondom digivaardigheid weer opgefrist en aangevuld. Suzanne Verheijden van Buro Strakz en Digivaardig in de Zorg neemt je, samen met een koploperorganisatie, mee in het verder brengen van digitale vaardigheden in de organisatie. 

Inhoud

Tijdens deze sessie:

  • krijg je een mooi voorbeeld gepresenteerd
  • krijg je handige en concrete tips waar jij en jouw collega’s morgen mee aan de slag kunnen om nog digivaardiger te werk te gaan
  • ga je zelf aan de slag met de ‘digitypen’ in jouw organisatie

Deze bijeenkomst staat in het teken van aan de slag gaan en blijven als organisatie voor digivaardige medewerkers.

Trainer

Suzanne Verheijden van Buro Strakz zet zich al jaren in voor digivaardige zorgorganisaties, onder andere door haar projectleiderschap bij Digivaardig in de Zorg. Ook in Brabant heeft zij al veel organisaties gecoached en geïnspireerd om met dit thema aan de slag te gaan.

Datum en tijd

  • 15 maart 2023 van 09:00 - 12:00 uur

Locatie

Transvorm (gebouw OMO)
Vergaderruimte 2.2
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 10
  • maximaal 25

Digicoaches en andere functionarissen die digitale vaardigheid in organisaties stimuleren van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Gratis voor bij Transvorm aangesloten organisaties. Je kunt tot 2 werkdagen vooraf deelname nog kosteloos annuleren. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 25 euro in rekening.