Themadag: (spelender)wijs met data

Beschrijving

Tijdens de themadag (spelender)wijs met data ga je, samen met de andere deelnemers actief aan de slag met data. Of je nu al dagelijks met data werkt of maar heel af en toe, datagedreven werken is niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk van een HR-professional.

Programma

De ochtend start met een presentatie door Brigitte Kroon over de vraag hoe je als HR professional aan de slag gaat met data en tot acties komt. Daarna wordt je kennis over beschikbare data op speelse wijze ‘getest’. De verdere middag bestaat, naast een goed verzorgde lunch, uit het spelen van een HR data game in groepjes. Na een gezamenlijke afronding, staat de borrel klaar. 

Spreker

Brigitte Kroon werkt als universitair hoofddocent Strategisch Human Resource Management aan de Universiteit van Tilburg. In haar onderzoek naar de bijdrage van Strategisch HRM werkt Brigitte nauw samen met werkgevers, en heeft zij uitgebreide ervaring in het geven van workshops en executive onderwijs. Daarnaast geeft zij les in Evidence Based Strategisch HRM, en is ze auteur van het boek Evidence Based HRM: What we know about people in workplaces.

Datum en tijd

  • 4 april 2023 van 09:30 - 16:30 uur

Locatie

Willem Twee
Boschdijkstraat 100
5211 VD Den Bosch

Deelnemers

  • minimaal 20
  • maximaal 50

HR-professionals / HR data-analisten van bij Transvorm aangesloten organisaties met kennisdomeinen: 2 - loopbaan, 3 – strategische personeelsplanning of 4 – duurzame inzetbaarheid.

Kosten

Geen voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met kennisdomeinen: 2 - loopbaan, 3 – strategische personeelsplanning of 4 – duurzame inzetbaarheid. Je kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot vijf werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen we 50 euro in rekening.