Transvorm Actueel: Anders roosteren in de zorg

Beschrijving

In de volgende Transvorm Actueel neemt TONOS Care, de winnaar van de ACTIZ/WDTM innovatieprijs, ons mee in hun visie en aanpak in het anders roosteren.

Inhoud 

Een informatieve sessie over tijdbesparende technologie voor de zorg. Aan de hand van een aantal stellingen gaan we met TONOS Care in gesprek over de knelpunten en mogelijke (digitale) oplossingen als het gaat om capaciteitsmanagement in de langdurige zorg. Hun aanpak zal geïllustreerd worden aan de hand van een positieve ervaring bij een zorginstelling.

Trainer

Mr. Carla Brander is als directeur bedrijfsvoering werkzaam geweest bij diverse zorginstellingen. In die rol was ze regelmatig actief bezig met capaciteitsvraagstukken. Recent maakte ze de overstap naar TONOS.

Datum en tijd

  • 15 februari 2023 van 09:30 - 11:30 uur

Locatie

Transvorm (gebouw OMO)
vergaderruimte 2.1
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 8
  • maximaal 25

WLZ (intra&extramuraal) HR-managers, HR adviseurs, leidinggevenden in de zorg, Business Controllers, Managers Plan en flex van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Gratis voor bij Transvorm aangesloten organisaties. Je kunt tot 5 werkdagen vooraf deelname nog kosteloos annuleren. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 25 euro in rekening.