Transvorm Actueel: Anders roosteren in de zorg

Beschrijving

Hoe wordt Artificial Intelligence (AI) ingezet om personeelstekorten in de zorg aan te pakken? In deze Transvorm Actueel neemt TONOS Care, winnaar van de ACTIZ-WDTM Innovatieprijs, ons mee in hun visie en aanpak in het anders roosteren.

Inhoud 

Tijdens een interactieve sessie laten TONOS Care en een zorgorganisatie ons zien wat er nu al mogelijk is met innovatieve, tijdbesparende technologie voor de langdurige zorg.

Hoe werkt dat? Wat zijn de resultaten? De sleutel zit bij de planning van diensten (bezettingseis, blauwdruk, formatie). Iets wat tot op heden vaak uit het hoofd en met Excel wordt gedaan. Dat kan met AI slimmer en sneller. Als je maar start vanuit de zorgvraag van de cliënten.

Deze aanpak wordt geïllustreerd met een positieve ervaring bij een zorginstelling die met deze technologie goede resultaten realiseert.  

Trainer

Deze sessie wordt verzorgd door Dr. Martijn Rademakers. Martijn is medeoprichter en CEO van TONOS Care. Sinds 2016 is hij betrokken bij de realisatie van innovaties voor de langdurige zorg door bruggen te slaan tussen wetenschap en praktijk. Naast zijn werk voor TONOS Care doceert Martijn strategie, digitalisering en leiderschap aan de business schools van Amsterdam (ABS), Rotterdam (RSM) en Tilburg (TIAS).

Datum en tijd

  • 15 februari 2023 van 10:00 - 12:00 uur

Locatie

Transvorm (gebouw OMO)
vergaderruimte 2.1
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 8
  • maximaal 25

WLZ (intra&extramuraal) HR-managers, HR adviseurs, leidinggevenden in de zorg, Business Controllers, Managers Plan en flex van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Gratis voor bij Transvorm aangesloten organisaties. Je kunt tot 5 werkdagen vooraf deelname nog kosteloos annuleren. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 25 euro in rekening.