Online inspiratiesessie: Generatie Z werven en behouden

Beschrijving

Generatie Z zit bomvol potentie. Deze mensen worden geboren met een smartphone in de hand. Er is dus geen digitaal probleem dat ze uit de weggaan. Ze slaan snel informatie op en schakelen erg snel. TikTok is niet voor niets zo populair bij deze leeftijdsgroep. Je kunt er niet omheen: generatie Z is de toekomst van de arbeidsmarkt.

Tijdens de sessie staan we stil bij het verschil wat generatie Z voor jouw organisatie kan maken. We leggen je uit hoe je generatie Z'ers het best op de werkvloer integreert. En niet onbelangrijk: hoe je de generatie het makkelijkst werft en behoudt.

Inhoud

Tijdens de inspiratie staan we stil bij:

  • Generatie Z: wie is dat nou eigenlijk?
  • Hoe bereik je generatie Z als werkgever?
  • De rol van social media bij werving van generatie Z

Trainer

 Marieke Wehner verzorgt de inspiratiesessie.

Meer activiteiten over werving en recruitment

Datum en tijd

  • 28 februari 2023 van 10:00 - 12:30 uur

Locatie

Online. Je ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

  • minimaal 12
  • maximaal 30

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie, recruiters, HR-professionals en leidinggevenden van bij Transvorm aangesloten organisaties met Kennisdomein Werving of Kennisdomein Loopbaan.

Kosten

Gratis voor bij Transvorm aangesloten organisaties. Je kunt je deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.