Workshop: Vacatureteksten schrijven

Beschrijving

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, preselecteert en zet aan tot solliciteren. Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel om mensen te werven. Tijdens deze workshop krijg je handvatten om je vacatureteksten te optimaliseren. 

Inhoud

Tijdens de workshop gaan we vacatureteksten optimaliseren. Na afloop heb je concrete verbeterpunten voor je vacatureteksten. Tijdens de workshop wordt stilgestaan bij:

  • De randvoorwaarden van een goede vacaturetekst.
  • Wat mag wel en wat mag absoluut niet in een vacaturetekst?
  • Wat leren we van andere vacature teksten?
  • Schrijftips om de juiste doelgroep aan te spreken.
  • Hoe beweeg je iemand om te solliciteren?

Trainer

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Jan Willem Wiersa stapte ruim 15 jaar geleden binnen in de wereld van werving en selectie. De impact van het zoeken naar en maken van goede matches voor organisaties en kandidaten had hem meteen te pakken. Na jaren aan de bureauzijde  gewerkt te hebben stapte hij over naar de corporate recruitement-kant waar hij veel ervaring op deed met recruitment in de breedste zin van het woord.

Deze workshop is inclusief lunch.

Meer activiteiten over werving en recruitment

Datum en tijd

  • 11 mei 2023 van 09:30 - 14:00 uur

Locatie

De Phil
Oude Goirleseweg 167
5025 SB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Kennisdomein Werving.

Kosten

Gratis voor bij Transvorm aangesloten organisaties. Je kunt je deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.