Workshop: Implementatie en gebruik van het Transvorm Loopbaan Portal

Beschrijving

Hoe stimuleer je de duurzame inzetbaarheid en zelfregie van medewerkers? En hoe kun je hier het Transvorm Loopbaan Portal voor inzetten?

Deze workshop is bedoeld voor HR-professionals en leidinggevenden die willen weten hoe het Transvorm Loopbaan Portal hun organisatie en medewerkers kan ondersteunen in hun ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Inhoud

Je krijgt inzicht in de beschikbare tools in de portal die medewerkers kunnen helpen om de regie te pakken over hun loopbaan en ontwikkeling. Daarnaast krijg je in deze workshop handvatten en tips aangereikt die je kunnen helpen met het begeleiden van medewerkers, teams en organisatie met de programma's in het Transvorm Loopbaan Portal.

Trainer

De workshop wordt begeleid door Annick Delanghe van eelloo. Annick Delanghe is al ruim 20 jaar werkzaam als consultant in het HR-werkveld. Eerst als recruiter en sinds 2008 als implementatie-consultant bij eelloo. Het ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar werk dat echt bij hen past, loopt als een rode draad door haar loopbaan. 

Datum en tijd

  • 14 februari 2023 van 14:00 - 16:30 uur

Locatie

Transvorm
Vergaderzaal 2.2
Spoorlaan 171-04
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 20

HR-professionals en leidinggevenden van bij Transvorm aangesloten organisaties met Kennisdomein Loopbaan.

Kosten

Geen. Je kunt je deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.