Workshop: Bevordering van de werksfeer dankzij effectief omgaan met pesten en/of roddelcultuur

Beschrijving

Iedereen heeft recht op een prettige en veilige werkomgeving. Professionals uit het netwerk 'Veilig en Gezond werken' constateerden dat pesten en roddelen veel te vaak voorkomt. Wat kun je doen om de werksfeer binnen je organisatie te verbeteren?

Programma

Het doel van deze interactieve workshop is jou als deelnemer handvatten te geven waarmee je het onderwerp verder kunt adresseren in jouw organisatie. Corpus Sanum zal deze workshop verzorgen. Naast trainer Maarten Hoogslag is er een trainingsacteur aanwezig. Het werken met een acteur maakt het programma extra dynamisch. Als deelnemer mag je zelf jouw casuïstiek oefenen met de acteur.

Voorafgaand aan de workshop krijg je een korte digitale vragenlijst toegestuurd. Dit helpt de trainer om zo goed mogelijk bij ieders behoefte aan te sluiten. 

Ook als je (nog) geen lid bent van het netwerk 'Veilig en Gezond werken' ben je van harte welkom! 

Datum en tijd

  • 19 januari 2023 van 13:00 - 16:00 uur

Locatie

Transvorm
Goossenszaal
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 8
  • maximaal 20

HR- en arbo/ ergo-professionals van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame Inzetbaarheid. 

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid. Je kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf.