Gezond & Zeker Regiodag

Beschrijving

Gezond & Zeker komt naar jouw regio! 

Op 3 april 2023 zijn alle HR-professionals, ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO professionals van harte welkom in het Parktheater Eindhoven voor een Gezond & Zeker Regiodag! De dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. 

Inhoud

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je een keuze maken uit verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven. Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke praktische workshops over onder andere mentale en fysieke belasting, innovatie en het omgaan met agressie op de werkvloer. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties uit de regionale sector zich. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. 

Binnenkort vind je op www.gezondenzekerregiodag.nl het volledige workshopprogramma, alle informatie en het inschrijfformulier. 

De Gezond & Zeker Regiodag in Eindhoven is een initiatief van Transvorm, Zorg aan Zet en RegioPlus. 

Datum en tijd

  • 3 april 2023 van 12:00 - 17:00 uur

Locatie

Parktheater
Elzentlaan 50
5615 CN Eindhoven

Deelnemers

HR-professionals, ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals

Kosten

Geen.