Webinar: kennismaken met de Nationale Zorgreserve

BeschrijvingHet is crisis. Bovenop de structurele tekorten zie je de naweeën van corona op de werkvloer en de grote druk op je medewerkers die nog overeind staan. Een (dreigende) nieuwe coronagolf, een lokale uitbraak van een ander virus, een overstroming of andere klimaatramp. Het past er niet meer bij. 

Nu is de tijd om de inzet van zorgreservisten bij jouw organisatie voor te bereiden. Samen met de community managers van de Nationale Zorgreserve inventariseer je op welke manier zorgreservisten jouw organisatie het beste kunnen ondersteunen in crisistijd. 

Tijdens het webinar: “Samen dragen we de zorg in crisistijd” maak je kennis met de werkwijze van de Nationale Zorgreserve, en leer je hoe je eenvoudig de inzet van zorgreservisten bij jouw organisatie regelt.

Inhoud

Het rondkrijgen van het rooster lijkt een onmogelijke puzzel, maar dat hoeft het niet te zijn. In crisistijd staan zorgreservisten - voormalige zorgprofessionals met de juiste kennis én ervaring - paraat om in te springen. Zorgreservisten ondersteunen het vaste team in de algemene dagelijkse zorg, zodat het team lucht krijgt. Zij kunnen zich richten op de complexe zorgvragen en de coördinerende taken. Daarmee zorgen we er samen voor dat jullie de continuïteit van zorg kunnen waarborgen. 

We gaan onder andere in op de volgende vragen:

  • Wat is de Nationale Zorgreserve en hoe werken ze?
  • Wie zijn de zorgreservisten en op welke manier kunnen zij jouw teams ondersteunen? 
  • Hoe heb je in vier stappen een zorgreservist op de vloer?

Over de spreker

Het webinar wordt verzorgd door Anneke van Dixhoorn. Anneke heeft een achtergrond in HR, en mede door haar jarenlange ervaring bij Transvorm kent zij de sector - en de regio - door en door. Nu bouwt zij als community manager aan de Nationale Zorgreserve.

Datum en tijd

  • 8 december 2022 van 14:00 - 15:00 uur

Locatie

Online. Je ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 50

HR-professionals, recruiters en leidinggevenden van bij Transvorm aangesloten organisaties

Kosten

Gratis voor bij Transvorm aangesloten organisaties