Netwerkbijeenkomst loopbaanprofessionals

Beschrijving

In het Brabantbrede netwerk Loopbaanprofessionals staat loopbaanondersteuning en de begeleiding van medewerkers centraal. Hoe integreer je loopbaanbeleid in je organisatie en hoe organiseer je het? En ook; hoe pak je een loopbaanvraag van een medewerker praktisch aan?

Deelnemers van het netwerk delen kennis en ontwikkelingen, bespreken casussen en verdiepen zich in thema’s. Meer informatie over dit netwerk vind je hier.

Tijdens de bijeenkomst van 29 november kijken we naar het loopbaan- en mobiliteit beleid in jouw organisatie. hoe is het georganiseerd? wat is de formatie? Wat is het aanbod voor medewerkers? Hoe is de verbinding met leidinggevenden? 

Datum en tijd

  • 29 november 2022 van 09:30 - 11:30 uur (verlopen)

Locatie

Transvorm
Goossenszaal
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 25

Leden van het netwerk, loopbaancoaches/adviseurs en HR-professionals die loopbaanondersteuning in hun takenpakket hebben van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 - Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Kosten

Gratis voor deelnemers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 - Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht