Webinar: Demonstratie uitstroomonderzoek

Beschrijving

Wil jij meer inzicht krijgen in de uitstroom van medewerkers binnen je organisatie en de sector zorg en welzijn? Sinds 2019 neemt Transvorm, samen met de andere regionale werkgeversverenigingen, deel aan een landelijk uitstroomonderzoek. Door die samenwerking kunnen we jouw data vergelijken met die van meer dan 250 zorg- en welzijnsorganisaties.

Doelgericht verbeteren

Het doel van het onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de vertrekredenen en bestemmingen van zorg- en welzijnsmedewerkers. We achterhalen waarom medewerkers een organisatie verlaten, en waar ze terecht komen. Met deze informatie kun je doelgericht verbeteringen aanbrengen in je strategisch personeelsbeleid. Daarnaast biedt het doorlopend inzicht in de stand van zaken en kun je benchmarken met andere branches. Mede door deze informatie krijg je inzicht in hoe je het vertrek van medewerkers voorkomt.

Het uitstroomonderzoek wordt uitgevoerd door Presearch, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Wil je meer weten over deelname aan het uitstroomonderzoek? Meld je dan aan voor het webinar van Presearch. 

Inhoud

Je krijgt een uitleg en demonstratie van het uitstroomonderzoek en dashboard. Na afloop weet je meer over de opzet en uitvoering van het uitstroomonderzoek:

  • Landelijke samenwerking
  • Benchmarkdata
  • Vragenlijst
  • Dashboard
  • Implementatietraject 

Er is gelegenheid om vragen te stellen. 

Let op: Dit webinar is speciaal voor organisaties die nog niet deelnemen aan het uitstroomonderzoek. 

Aanmelden voor het webinar kan via de website van Presearch. Na aanmelding ontvang je een afspraakbevestiging met een link naar het webinar. 

Datum en tijd

  • 29 november 2022 van 14:00 - 15:00 uur (verlopen)

Locatie

Online. Je ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

Aangesloten organisaties van Transvorm die deelnemen aan activiteitenpakket 2 ‘Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning’ die nog niet deelnemen aan het uitstroomonderzoek.

Kosten

Gratis.

Aanmelden voor het webinar kan via de website van Presearch. Na aanmelding ontvang je een afspraakbevestiging met een link naar het webinar.