Webinar: Recruitmentstrategie- en plan

Beschrijving

Succesvol recruiten begint met een strategie en een recruitmentplan. Met nadenken en keuzes maken, voorkom je dat je bij iedere openstaande vacature opnieuw het wiel uitvindt. Het opstellen van een recruitmentplan heeft veel voordelen, welke tijdens dit webinar worden behandeld.

Daarnaast staan we stil bij:

  • Waarom een recruitmentstrategie opstellen?
  • Hoe stel je een recruitmentplan op?

Docent

Dorien Waasdorp-Slotboom is trainer, interim HR-adviseur, spreker en co-auteur van het boek Zo vind je een baan! Haar loopbaan als intercedent en in HR met recruitment als specialisatie neemt ze mee in haar trainingen en adviezen. In de afgelopen 15 jaar heeft zij meer dan 1.000 hires gemaakt.

Meer activiteiten over werving en recruitment

Datum en tijd

  • 10 november 2022 van 10:00 - 12:30 uur

Locatie

Online

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.