Webinar: Employer Branding

Beschrijving

Hoe bouw je anno 2022 succesvol aan jouw employer brand? Hoe kom je tot een authentieke en onderscheidende werkgeverspositionering? En hoe zorg je ervoor dat jouw hele organisatie het werkgeversmerk leeft?

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent.

In dit webinar nemen we je mee in de wereld van employer branding. We staan onder andere stil bij:

  • Jouw verhaal als werkgever
  • EVP: Employee Value Proposition
  • Werkgeversimago

Docent

Inge Beckers is initiatiefnemer van het kennisplatform HR & Communicatie, gecertificeerd Employer Brand Manager, docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en zelfstandig ondernemer/adviseur voor de sectoren zorg en onderwijs. 

Meer activiteiten over werving en recruitment

Datum en tijd

  • 27 september 2022 van 10:00 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

Online

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht