Inspiratiesessie: De recruitmentsite (werken-bij)

Beschrijving

Een ‘Werken bij’-website is een bedrijfspagina waarop de carrièremogelijkheden en de cultuur binnen de organisatie op een duidelijke manier worden weergegeven. De naam zegt het al: hoe is het om bij jouw organisatie te werken?

Tijdens deze lezing staan we stil bij:

  • Het belang van een werken-bij website
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw recruitmentsite opvalt?

Je ontvangt tips en tricks en er komen veel praktijkvoorbeelden voorbij. Na deze lezing zit je vol inspiratie om aan de werken-bij pagina van jouw organisatie te werken.

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Meer activiteiten over werving en recruitment

Datum en tijd

  • 15 september 2022 van 10:00 - 12:30 uur

Locatie

Tilburg / Wordt later bekend

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.