Bijeenkomst netwerk 'Veilig en Gezond werken'

Beschrijving

Op 2 juni ontmoet het netwerk 'Veilig en Gezond werken' elkaar na lange tijd weer fysiek. Naast de mogelijkheid om te netwerken en met collega's bij te praten staat er ook een inspiratiesessie van Patricia Lapré van Let's LIV op het programma.

Ook als je (nog) geen lid bent van het netwerk 'Veilig en Gezond werken' ben je van harte welkom!

Inspiratiesessie Let's LIV

Voor jou als medewerker die zich bezighoudt met fysieke belasting en arbo-onderwerpen is het fijn om jezelf krachtig(er), sterk(er) en zelfverzekerd(er) te voelen. Vanuit verschillende hoeken uit dit netwerk kreeg Transvorm het verzoek om eens aandacht aan dit thema te besteden. Patricia Lapré geeft je inzichten en concrete tools om dit te bereiken. Zij zet je letterlijk even op pauze en biedt een moment van rust om bewustwording te creëren. 

Je bewust zijn van jouw invloed en jouw kracht is essentieel als jij je vak als arbo- of ergofunctionaris met passie wilt blijven uitvoeren. Een verandering begint altijd bij jezelf. Hoe blijf jij dichtbij jezelf, hoe geef jij je grens aan zodat jij vanuit leiderschap kunt kiezen voor dat wat goed voelt voor jou? Laat je inspireren! 

Datum en tijd

  • 2 juni 2022 van 09:30 - 12:00 uur

Locatie

Transvorm
Vergaderzaal 2.2
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 8
  • maximaal 32

HR-en arbo-professionals van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame Inzetbaarheid. 

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf.