Digitaal vragenuurtje voor consultants eAssessment

Beschrijving

U volgde de training en gebruikt het eAssessment ‘Talent en Geschiktheid’. De ervaring leert dat vragen over toepassing van het eAssessment pas tijdens het gebruik naar boven komen.

Tijdens dit digitale vragenuurtje beantwoordt Annick Delanghe van leverancier eelloo vragen over het assessment en de talentgame in het Transvorm Talent Center en Transvorm Loopbaan Portal. Daarbij kunt u denken aan inhoudelijke vragen van opdrachtgevers en kandidaten, en ook aan:

  • Hoe interpreteer ik de resultaten?
  • Hoe plaats ik de instrumenten binnen de selectieprocedure?
  • Hoe maak ik optimaal gebruik van de portal?

Natuurlijk komen ook uw ervaringen aan bod. We delen ook de laatste ontwikkelingen van de instrumenten en programma’s van het Transvorm Talent Center en Transvorm Loopbaan Portal met u. 

Datum en tijd

  • 13 juni 2022 van 14:30 - 15:30 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 100

Consultants die eAssessments afnemen van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 - Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Deze training is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 - Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Annulleer eventuele deelname aan de bijeenkomst liefst tot 2 werkdagen vooraf.