Workshop: denk mee over de vernieuwing van BrabantZorg.Net

Beschrijving

Techniek, gebruiksgemak en wensen van websitebezoekers veranderen. Dat geldt ook voor uw manier van werven. Daarom gaan we BrabantZorg.Net vernieuwen. Om nog beter aan te sluiten op uw wensen en die van werkzoekenden.

Uw mening telt

Heeft u ideeën hoe we BrabantZorg.Net toekomstproof kunnen maken? Hoe we nog beter kunnen inspelen op  uw actuele wervingspraktijk? En hoe we het gebruik van de website makkelijker kunnen maken? Uw input is welkom! In deze workshop stellen we samen met u de ontwikkelagenda van BrabantZorg.Net op. Zodat het dé vacaturesite voor zorg en welzijn in Brabant blijft.

Programma 

  • BrabantZorg.Net: wat zijn de sterke kanten die u zeker wilt behouden? Welke onderdelen kunnen beter? Welke functionaliteiten mist u? 
  • Presentatie van vacaturewebsite, gebouwd door het bureau dat BrabantZorg.Net gaat vernieuwen. Wat is uw eerste indruk?
  • Ambitie, uitstraling, design, beeldgebruik. 
  • Inhoud: hoe wilt u zich als werkgever op BrabantZorg.Net presenteren? Welke onderdelen moet een vacature bevatten?
  • Functionaliteiten: de opbouw van formulieren, de mogelijkheid om direct te solliciteren via de website.

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door Hein Eberson en Lian van Bommel, communicatieadviseurs bij Transvorm en projectleiders van de vernieuwing van BrabantZorg.Net. 

Praktische informatie

De workshop vindt op locatie plaats als de coronamaatregelen dit toelaten. Zo niet, dan zal de workshop online worden gegeven. 

Datum en tijd

  • 21 juni 2022 van 10:00 - 12:00 uur

Locatie

Transvorm
(Goossenszaal)
Spoorlaan 171 04
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Recruiters, HR-adviseurs en leidinggevenden van bij Transvorm aangesloten organisaties. 

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemer per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf.