Online inspiratiesessie voor bestuurders: Data en AI in zorgberoepen van de toekomst

Beschrijving

Data en Artificial Intelligence (AI) veranderen de zorg. Dat vraagt om een nieuwe manier van werken, om medewerkers met andere competenties. Hoe zien de zorgberoepen van de toekomst er uit? Welke expertise en vaardigheden hebben zorgprofessionals over vijftien jaar nodig? Hoe richt u uw organisatie daarop in? En waar begint u als toekomstbewuste bestuurder?

Toekomstscenario's verkennen

Onder leiding van Cindy de Koning (bekend van Omroep Brabant) nemen John Minkjan, Jan Roelofs en Babette Rump u mee langs toekomstscenario’s en verkent u bovenstaande vragen.

  • John Minkjan is senior Business Intelligence-adviseur bij Oktober. Hij vertelt wat data voor de cliënt, medewerker en leidinggevende kunnen betekenen.
  • Jan Roelofs is bestuurder van ORO. Welke uitdagingen en kansen ziet hij in het werken met AI en data? Wat is de impact ervan op het mensenwerk in zorg en welzijn?
  • Babette Rump is naast arts ook ethicus. Zij gaat in op de ethische aspecten van het werken met data en AI.

Mis het niet!

Deze online sessie voor bestuurders en HR-managers is een vervolg op de inspiratiesessie “De toekomst van werken in zorg en welzijn” in het voorjaar van 2021. Ook als u er toen niet bij was, bent u op 24 februari van harte welkom. De organisatie is in handen van Transvorm, Coöperatie Slimmer Leven, Zorg aan Zet, Viazorg en het Care Innovation Center.

Meld u aan voor de online inspiratiesessie. Wij houden u dan op de hoogte van het programma.

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Datum en tijd

  • 24 februari 2022 van 09:00 - 11:00 uur

Deelnemers

  • minimaal 15
  • maximaal 150

Bestuurders en HR-managers van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis voor bestuurders en HR-managers van bij Transvorm aangesloten organisaties.