Transvorm Actueel: Lekker in je vel vanaf je stage

Beschrijving

Door te investeren in het werven, opleiden en begeleiden van leerlingen en stagiairs wil je als zorgorganisatie collega’s voor de toekomst vinden én behouden. Maar hoe help je ze hun vitaliteit en balans te bewaken tijdens hun leerwerktraject of stage? En hoe bereid je hen voor op die uitdagende toekomst in de hectische zorg? Tijdens deze editie van Transvorm Actueel presenteert De Wever haar prijswinnende aanpak en deelt haar ervaringen.

Nationale HR Zorg Award

De Wever won met ‘Lekker in je vel vanaf je stage’, de nationale HR Zorg Award van 2021. Advies- en onderzoeksbureau FWG Progressional People initieert deze wedstrijd jaarlijks om bij te dragen aan de vitaliteit van medewerkers en aan een positief beeld van werken in de zorg. Dit jaar werd er gezocht naar het beste idee waarmee zorgmedewerkers hun energie kunnen terugkrijgen én vasthouden. Met haar aanpak stimuleert De Wever vaardigheden voor blijvende inzetbaarheid en vitaliteit. Het resultaat? Meer energie, minder verzuim, én meer stagiairs die in dienst bleven na hun stage.

Tijdens deze editie van Transvorm Actueel staat de manier waarop De Wever studenten handreikingen geeft in het omgaan met stress en het bewaken van de balans tijdens stage, studie en privé centraal. Dit om elkaar te inspireren om het werkplezier te vergroten, zorgmedewerkers te behouden en instromers duurzaam aan te trekken. Uw eigen bijdrage bij dit onderwerp is van harte welkom!

Sprekers

Karlijn de Buck (vitaliteitscoach en programmamanager Vitaliteit) en Patricia Volbeda (HRD-adviseur) van De Wever vertellen over de interventies die ze hebben ontwikkeld en hoe ze deze inzetten als preventieve ondersteuning en begeleiding in de praktijk.

Datum en tijd

  • 18 januari 2022 van 09:30 - 11:30 uur (verlopen)

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang van het webinar een toegangslink.

Deelnemers

Iedereen die nauw betrokken is bij het (organiseren van) begeleiden van leerlingen en stagiairs, zoals opleidingsadviseurs, HR-adviseurs, werkbegeleiders, praktijkopleiders en vitaliteitscoaches van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven, verlenen we bij over-inschrijving aan max. 1 deelnemer per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht