Opfrisbijeenkomst Jobcraften: een leukere baan zonder weg te gaan

Beschrijving

Jobcraften is actueler dan ooit. Met (kleine) veranderingen vergroten medewerkers het werkplezier en vinden zij mogelijkheden om het werk interessant en uitdagend te houden. Het is een waardevolle aanpak die medewerkers stimuleert om proactief met hun loopbaan bezig te zijn.

De opfrisbijeenkomst is voor HR-professionals die hebben deelgenomen aan de training Jobcraften. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen, maar u leert ook iets nieuws: een speedsessie jobcraften in twee uur.

Programma

  1. Korte uitwisseling van ervaringen.
  2. Doornemen van de zes stappen van het jobcraften. 
  3. Kennismaken met een nieuwe werkvorm: een speedsessie jobcraften in twee uur. Een alternatieve snelle werkvorm naast het uitgebreide traject dat u in de training hebt leren kennen. 
  4. introductie van het vernieuwde Transvorm Loopbaan Portal met vragenlijsten die u bij het jobcraften kunt inzetten.

Datum en tijd

  • 15 maart 2022 van 09:30 - 13:00 uur

Locatie

Philharmonie Tilburg
Oude Goirleseweg 167
5025 SB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 5
  • maximaal 15

HR-professionals die deelgenomen hebben aan de training Jobcraften van bij Transvorm aangesloten organisaties Activiteitenpakket 2: Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2: Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.