Inspiratiesessie: Beter werven in zorg en welzijn

Beschrijving

Het programma van Activiteitenpakket 1 van het voorjaar 2022 bestaat uit twee lezingen en vier webinars over deelonderwerpen voor betere werving.

Zorgorganisaties voelen dagelijks de krappe arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een verpleegkundige, basisarts, psychiater of operatieassistent, vacatures zijn steeds lastiger in te vullen. Medewerkers moeten hierdoor vaker extra diensten draaien en mogen soms in de zomer minder vakantie opnemen. Met alle gevolgen voor druk op de afdelingen en stijgen van het ongewenste verloop.

Zorgwerkgevers moeten alles uit de kast halen om goede mensen te vinden en aan zich te verbinden. Maar op welke manieren pakt u de wervingsproblematiek het beste aan?

Inhoud

De lezing bevat tips, inspiratie en verbeteringen voor uw werving van nu en die van morgen en overmorgen. U krijgt concrete handreikingen om op korte, middellange en lange termijn de werving te optimaliseren. We staan stil bij de optimalisering van werving op de korte termijn en de (middel) lange termijn.

Spreker

Inge Beckers is initiatiefnemer van het kennisplatform HR & Communicatie, gecertificeerd Employer Brand Manager, docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en zelfstandig ondernemer/adviseur voor de sectoren zorg en onderwijs. 

Bekijk de video van Inge Beckers over deze lezing.

Datum en tijd

  • 14 juni 2022 van 10:00 - 12:00 uur

Locatie

Transvorm
Mollerzaal, tweede etage
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 40

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.