Webinar: Een wervingsplan schrijven

Beschrijving

De arbeidsmarkt is meer dan ooit in beweging. Van werkgevers vergt dit extra inspanningen om de juiste medewerkers voor de organisatie aan te trekken en te behouden. Maar door corona is vooruitkijken niet eenvoudig. En toch wilt u consistent en continu werken aan een goede arbeidsmarktcommunicatie. Een gedegen, maar ook praktisch arbeidsmarktcommunicatieplan is dan ook essentieel.

Tijdens dit webinar staan we stil bij:

  • Van organisatie- naar wervingsstrategie
  • Schrijven van een wervingsplan

Docent

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Bekijk de video van Martijn Hemminga over dit webinar.

Datum en tijd

  • 24 mei 2022 van 10:00 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht