Lezing: Low budget werven

Beschrijving

Het programma van Activiteitenpakket 1 van het voorjaar 2022 bestaat uit twee lezingen en vier webinars over deelonderwerpen voor betere werving.

We kennen het allemaal: u hebt grootste plannen en ideeën om de werving en arbeidsmarktcommunicatie te verbeteren. Maar helaas, u krijgt geen tot weinig budget om deze plannen te realiseren. Maar gelukkig bent u niet afhankelijk van een groot budget, zelfs met weinig financiële middelen kunt u succesvol zijn. Tijdens deze lezing staan we stil bij:

  • Hoe kun je met weinig financiële middelen werven?
  • Stappenplan low budget werven
  • 10 inspirerende voorbeelden voor low budget werving

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Datum en tijd

  • 31 maart 2022 van 10:00 - 12:00 uur

Locatie

Wordt later bekend

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 100

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.