Webinar: Contentgericht werven

Beschrijving

Het programma van Activiteitenpakket 1 van het voorjaar 2022 bestaat uit twee lezingen en vier webinars over deelonderwerpen voor betere werving.

Tijdens het webinar Contentgericht werven staan we stil bij hoe u uw doelgroep kunt bereiken door middel van content. Dat doen we met de volgende onderwerpen:

  • De latente doelgroep: Waarom is het belangrijk om in beeld te komen bij de latente doelgroep?
  • Storytelling: Verhalen helpen ons om informatie over te brengen en te onthouden. Ze geven ons een plaats in de geschiedenis en bepalen mede onze identiteit. Dat geldt voor de mens als individu, maar ook voor organisaties. Storytelling was al enige tijd in opmars binnen commerciële communicatie. Ook in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie wordt de kracht van het verhaal steeds meer onderkend. We staan stil bij de kenmerken van een goed verhaal én wat storytelling voor jou kan betekenen.
  • Contentstrategie: U weet hoe u een doelgroep kunt bereiken, maar hoe pakt u dit aan?

Docent

Inge Beckers is initiatiefnemer van het kennisplatform HR & Communicatie, gecertificeerd Employer Brand Manager, docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en zelfstandig ondernemer/adviseur voor de sectoren zorg en onderwijs. 

Datum en tijd

  • 12 april 2022 van 10:00 - 12:30 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.