Transvorm Actueel: De kracht van waardering

Beschrijving

Het gevoel gezien te worden en waardering en begrip te krijgen, zijn een paar menselijke basisbehoeftes. Oprechte waardering krijgen, kan ook zorg- en welzijnsmedewerkers enorm motiveren en gelukkig maken. Het stimuleert hen om hun best te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We willen allemaal voelen dat we van belang zijn. Dat wat we bijdragen ook gezien en gewaardeerd wordt.

Als medewerkers geen waardering ontvangen, raken ze gedemotiveerd en gefrustreerd. Jammer en onnodig, want er zijn genoeg manieren voor leidinggevenden om waardering te tonen. Hoe gaat u hier als leidinggevende mee aan de slag in uw team? 

Tijdens deze Transvorm Actueel leert u op een interactieve manier wat waardering precies is, waarom het zo belangrijk is en hoe u meer waardering kunt tonen. Met inspirerende voorbeelden wordt u uitgedaagd te brainstormen over ideeën waardoor u voor meer waardering kunt zorgen op uw werkplek.

De workshop is bedoeld voor leidinggevenden en HR-medewerkers die op zoek zijn naar een praktische en inspirerende manier om aandacht te besteden aan waardering.

Spreker  

Spreker is Lucas Swennen van het HappinessBureau. Zij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties die het werkgeluk van hun medewerkers willen vergroten. 

Datum en tijd

  • 25 november 2021 van 09:00 - 11:00 uur (verlopen)

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang van het webinar een toegangslink.

Deelnemers

Leidinggevenden en HR-medewerkers en -managers van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht