Webinar: Innoveren met subsidies

Beschrijving

In dit interactieve webinar reiken we deelnemers een werkwijze aan om van een (innovatief) idee of vanuit de strategie van de organisatie te komen tot een concrete subsidieaanvraag van uw project. De deelnemers gaan aan de slag met een actueel thema in de organisatie en zullen een eerste aanzet tot een subsidieproject maken. Ook zullen we de meest actuele subsidies voor innovatie en duurzaamheid in de zorg toelichten.

Mocht u het webinar 'Anders kijken naar subsidies' hebben gevolgd, dan is dit webinar een passend vervolg om zelf aan de slag te gaan met uw project. Dit webinar is ook afzonderlijk te volgen wanneer u al ervaring heeft met ontwikkelen van subsidieprojecten en graag meer wilt weten over de actuele subsidies op de thema’s van innovatie, duurzaamheid en verbeteren van de zorg.

Over de sprekers

Wecreate Consulting opereert op het snijvlak van sociale en technologische innovatie. Nicole Lemmen en Jurjen Terpstra van Wecreate helpen organisaties om futureproof te worden én blijven. Subsidie speelt daarin een belangrijke rol. Wecreate biedt ondersteuning bij het verkrijgen van financiële middelen, verbindt partijen om ontwikkelprojecten in gang te zetten en helpt bij de implementatie en uitvoering ervan.

Datum en tijd

  • 10 februari 2022 van 09:00 - 12:00 uur

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang van het webinar een toegangslink.

Deelnemers

Dit webinar is met name interessant voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties die aan de slag willen met de eerste aanzet tot een subsidieproject en/of medewerkers die hier al ervaring mee hebben en meer willen weten over actuele subsidies.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemer per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.