Transvorm Actueel: webinar Update arbeidsrecht

Beschrijving

Op 13 oktober geven we tijdens Transvorm Actueel weer een update over arbeidsrecht. Hans Kamerbeek en Vera Kuppens praten u tijdens dit webinar bij over de actualiteiten uit rechtspraak en regelgeving. Ze gaan in op onderwerpen als verworven rechten, demotie en salarisaanpassing, alcohol- en drugbeleid en corona-actualiteiten. 

Heeft u zelf een thema waar u over bijgepraat wilt worden of een specifieke vraag of een casus die u wilt bespreken? Mail deze dan uiterlijk 5 oktober naar Hanneke Vreugdenhil. Uiteraard is er na afloop ook ruimte voor vragen. 

Sprekers

Hans Kamerbeek en Vera Kuppens zijn ervaren arbeidsrechtadvocaten bij Kamerbeek Advocaten. Hans Kamerbeek is door LinkedIn geselecteerd als Top Voices, een professional die met zijn bijdrages de toon zet in het vakgebied arbeidsrecht.

Datum en tijd

  • 13 oktober 2021 van 09:00 - 10:45 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

Personeelsadviseurs, HR managers, leidinggevenden en beleidsmedewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.