Training: Van teamoverleg naar teamdialoog

Beschrijving

Maandagmorgen: werkoverleg. U deelt een managementbesluit met uw team. Het nieuwe beleid heeft invloed op het dagelijks werk van uw medewerkers. `Zo, zij kunnen ermee aan de slag’, denkt u na afloop van de bespreking. Later blijkt dat de verandering niet (of niet naar wens) is opgepakt. Het werkt niet zoals u had bedacht. Herkenbaar? 

Als leidinggevende of HR-adviseur heeft u invloed op het gedrag van uw team(s). U streeft steeds naar een besluit dat door iedereen wordt gedragen. U gaat voor een hoge mate van betrokkenheid en toewijding van medewerkers. En u vraagt misschien wel meer eigenaarschap en dus verantwoordelijkheid van ze? Zo leiden (management)besluiten ook daadwerkelijk tot gedragsverandering en werkt u prettig en goed samen.

Tijdens deze training leert u uw impact binnen het team te vergroten. U ontvangt praktische handvatten en krijgt (zelf)inzicht in het begeleiden van een dialoog met groei in eigenaarschap en betrokkenheid van uw medewerkers tot gevolg.

Programma

  • Eigenaarschap van medewerkers.
  • De leidende rol versus de procesrol in het begeleiden van een dialoog.
  • De procesrol onder de loep.
  • Oefenen van een teamdialoog naar aanleiding van een praktijkvoorbeeld.

Begeleiding

Deze training wordt verzorgd door MOON HRM.

Datum en tijd

  • 19 oktober 2021 van 09:00 - 13:00 uur (verlopen)

Locatie

De Philharmonie
Oude Goirleseweg 167
5025 SB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 10

Lijnmanagers, leidinggevenden en HRM en HRD-adviseurs van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD.

Kosten

De workshop is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.  

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht