Workshop: Innovatie van werving - VOL

Beschrijving

Let op: het maximale aantal inschrijvingen voor deze workshop is bereikt. Als u zich inschrijft, plaatsen we u op de wachtlijst.

-

Gebruikt u al video in vacatures, Whatsapp voor sollicitaties of een chatbot op uw werken bij-site? Zet u al Tik-Tok filmpjes in, bouwt u een talentpool op of heeft u een contentstrategie voor de latente baanzoeker?

Werving is een belangrijk onderdeel van de HR-praktijk. De arbeidsmarkt van zorg en welzijn kent wat dat betreft grote uitdagingen. Maar dat niet alleen. De doelgroepen voor werving verjongen zich en de middelen ontwikkelen zich snel. 

In deze interactieve en inspirerende workshop en brainstorm onderzoeken we wat innovatie nou eigenlijk is. We inventariseren vernieuwingen die uw organisatie kan gebruiken in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment en hoe u dingen anders kunt doen om meer impact te hebben. We bewijzen dat iedereen innovatief kan zijn.

Ook kijken we naar de rol die Transvorm kan spelen om die innovatie in de komende jaren te ondersteunen.

We staan onder andere stil bij:

  • Out of the box denken
  • Inspiratie over innovatie en werving in de toekomst
  • Inspiratie uit andere sectoren

Het wordt een interactieve sessie, met veel brainstorms en werk in groepen.

Sprekers 

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&. 

Marieke van Heek werkt als Manager RPO voor Compagnon en biedt op maat recruitmentoplossingen voor klanten, van het overnemen van het gehele recruitmentproces en arbeidsmarktcommunicatie, tot het searchen van de beste kandidaat. Dit doet zij samen met een team van RPO Recruiters.

Datum en tijd

  • 5 oktober 2021 van 10:00 - 16:00 uur

Locatie

Tilburg, n.t.b.

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, recruitment en arbeidsmarktcommunicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.