Webinar: Referral Recruitment (VOL)

Beschrijving

Let op: het maximale aantal inschrijvingen voor deze training is bereikt. Als u zich inschrijft, plaatsen we u op de wachtlijst.

Referral recruitment wint steeds meer terrein bij personeelswerving. Met behulp van onder meer social media zetten werkgevers de eigen medewerkers, oud-medewerkers en/of cliënten in als ambassadeurs voor het werven van nieuw personeel. Dit biedt veel kansen, zeker als het met beleid en weldoordacht wordt aangepakt. 

Tijdens het webinar staan we stil bij:

  • Het ambassadeurschap van uw medewerkers
  • Een referralprogramma ontwerpen en lanceren 
  • Het onderhouden van het programma

Spreker 

Heleen Stoevelaar is een ervaren recruitment manager en sinds 2008 betrokken bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie in de rol van docent en van dagvoorzitter bij evenementen. Heleen is eigenaar van Best Selector en The Referral Company. Zij houdt van pragmatisch en (ook op lange termijn) resultaatgericht werk voor de recruitmentafdeling.

Meer webinars over werving

Datum en tijd

  • 11 november 2021 van 10:00 - 12:30 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.