Webinar: Social media-recruitment - VOL

Beschrijving

Let op: het maximale aantal inschrijvingen voor deze workshop is bereikt. Als u zich inschrijft, plaatsen we u op de wachtlijst.

In de 24-uurs-economie, waarin je op ieder moment van de dag ergens terecht kunt voor een nieuwe baan, wordt solliciteren steeds makkelijker. Werkgevers en werknemers vinden elkaar snel en simpel via social media-kanalen. Om bepaalde doelgroepen met succes te kunnen bereiken is het zelfs noodzakelijk om al die kanalen in te zetten. 

In dit webinar staan we onder andere stil bij:

  • Actueel gebruik van social media in de zorg
  • Werven via diverse social media
  • Voordelen van recruitment met social media

Spreker 

Mariska Smits is zelfstandig recruitmentspecialist en arbeidsmarktcommunicatie-adviseur. Opdrachten bestaan uit het searchen van de beste kandidaat tot het overnemen van het gehele recruitmentproces en arbeidsmarktcommunicatie. Mariska werkt voor diverse branches en opdrachtgevers waaronder V&D, Nidera, Rituals, Fivoor, ALDI, Laurentius Stichting en Verwater. Haar favoriete quote is: "Great work is to love what you do..".

Meer webinars over werving

Datum en tijd

  • 16 november 2021 van 10:00 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht