Webinar: Doelgroepgericht werven - VOL

Beschrijving

Let op: het maximale aantal inschrijvingen voor deze training is bereikt. Als u zich inschrijft, plaatsen we u op de wachtlijst.

Dit webinar draait om doelgroepanalyse: het krijgen van inzicht in uw specifieke doelgroepen op de arbeidsmarkt. Onderzoek leidt tot een uitgebreid rapport dat een diepgaand inzicht geeft in heel specifieke doelgroepen op de arbeidsmarkt. Vervolgens leert u om deze inzichten te gebruiken om uw ideale kandidaat op te stellen. 

Tijdens dit webinar leert u welke arbeidsmarktbronnen u van deze specifieke informatie kunnen voorzien. Met behulp van unieke arbeidsmarkt- en doelgroepdata zijn betrouwbare en onderbouwde antwoorden te vinden op alle wervingsvragen. Variërend van hoe u de doelgroep bereikt en van welke apps zij gebruik maken tot de wervingshaalbaarheid van specifieke doelgroepen.

Met informatie over demografie, gedragspatronen, motivatie en doelen wordt het eenvoudiger om uw arbeidsmarktcommunicatie te ontwikkelen en af te stemmen op de ideale kandidaat per vacature.

De hoofdonderwerpen van dit webinar zijn:

  • Een doelgroepanalyse maken: wat zijn de kenmerken van jouw doelgroep?
  • Persona’s opstellen: breng de doelgroep tot leven.

Spreker 

Mariska Smits is zelfstandig recruitmentspecialist en arbeidsmarktcommunicatie-adviseur. Opdrachten bestaan uit het searchen van de beste kandidaat tot het overnemen van het gehele recruitmentproces en arbeidsmarktcommunicatie. Mariska werkt voor diverse branches en opdrachtgevers waaronder V&D, Nidera, Rituals, Fivoor, ALDI, Laurentius Stichting en Verwater. Haar favoriete quote is: "Great work is to love what you do..".

Meer webinars over werving

Datum en tijd

  • 2 november 2021 van 10:00 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht