Workshop: Teamreflectie - houd het team op de been!

Beschrijving

Zorgmedewerkers gaan makkelijker om met belastende en traumatische situaties door de steun van teamleden. Ze blijven in stressvolle periodes op de been door elkaars voorbeeld te zijn. Dat is een les uit de coronacrisis.

Wat we ook geleerd hebben is dat teamreflectie niet vanzelf gaat, maar georganiseerd moet worden. Die les is nú nodig om te herstellen en straks ook, omdat er in de zorg vaker stressvolle periodes zijn. 

Het gebruik van teamreflectie is onder andere gebaseerd op ervaringen van Defensie en eerdere crises en rampen. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Waardigheid en Trots in de Regio. 

Programma

We nemen u mee in de aanleiding, de inhoud, de achtergrond en de toepassing van teamreflectie. Ook bespreken we wat er nodig is om het in uw organisatie in gang te zetten. 

De spreker

Noud van Hecke (1973) is arbeids- en organisatiepsycholoog en mede-eigenaar van Vidacto (training, coaching, assessments). Als coach en trainer helpt hij mensen en teams bij het vinden en behouden van hun werkplezier, energie en persoonlijke ambities. 

Datum en tijd

  • 25 augustus 2021 van 09:00 - 11:00 uur (verlopen)

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

HR- managers en -professionals, leidinggevenden en OR-leden van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Deze training is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht