Training: Omgaan met knelpunten op personeelsgebied

Beschrijving

Heeft u moeilijk vervulbare vacatures? Kampt uw organisatie met een hoog ziekteverzuim of ervaren uw medewerkers een te hoge werkdruk? Tijdens deze training leert u van analisten van het UWV Werkbedrijf hoe u knelpunten op personeelsgebied oplost door een herverdeling van taken en de inzet van nieuwe medewerkers. 

De analisten werken aan de hand van een zogenaamd Bedrijfsadvies Inclusieve Arbeidsorganisatie (BIA). Dat advies helpt u bij het inzicht krijgen in en oplossen van knelpunten. Eventueel extra gecreëerde banen die uit een bedrijfsadvies op maat voortkomen, bieden mogelijkheden voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sjef Cortenraede van Zuyderland is, als afdelingshoofd P&O Beleid en Sociale Zekerheid, nauw betrokken bij de BIA van Zuyderland. Hij geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden een goed beeld van de mogelijkheden voor uw organisatie. 

Datum en tijd

  • 29 juni 2021 van 10:00 - 11:30 uur

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

  • minimaal 15
  • maximaal 50

HRM-professionals van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Deze training is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.